S2 var3

četvorosobni stan 112,71m2

- unutrašnji prostor 108,68m2
- terasa 4,50m2

varijanta 1
varijanta 2
varijanta 3

ČETVOROSOBNI STAN

S2

stan S2 se nalazi na I, II i III spratu zgrade, orijentisan je na zapad, jug i sever. Po strukturi je četvorosoban površine 112,71m2 od čega 4,50m2 je terasa.

*Katalog sadrži crteže plakara i kuhinja koji ne ulaze u prodajnu cenu, katalog je samo predlog moguceg interijerskog rešenja

S1

52,91 M2

S2

112,71 M2

S3

67,15 M2

Penthaus

144,46 M2

Uslovi prodaje:

Direktna prodaja bez provizije agenata.

Cena kvadrata je 2 500 €/m2 + PDV.

PODOVI

Za vašu potpunu udobnost odabrali smo prvoklasne keramičke pločice, sanitarnu opremu i armaturu vodećih evropskih proizvođača(Cerim, Floor Gres, Catalano). Posebna pažnja je posvećena dizajnu korišćenjem raznih kombinacija različitih serija i formata keramike.

Na podovima u sobama i pretprostorima ugrađen je masivni parket S klase. FLOOR EXPERTS firma je institucija za više generacija. Masivni parketi se zbog odgovarajuće debljine mogu brusiti, odnosno obnavljati više puta. Gotovi masivni parketi su različitih dimenzija. Svi masivni parketi su već brušeni i imaju završno obrađenu površinu. Lak ili ulja koja se upotrebljavaju imaju dodatnu zaštitu jer su ojačani UV postupkom. Koso sečene ivice dodatno ističu izrazito živu strukturu drveta.

KUPATILO

Kupatila su prirodno ventilisana putem prozora. Sanitarije i sanitarna armatura su izuzetnog kvaliteta, tuš baterije italijanskog proizvođača PAFFONI, nadgradni lavabo i konzolna wc šolja CATALANO, ugradni vodokotlić GEBERIT. Kupatilske i podne pločice su 1-klase italijanskih proizvodjača CERIM, FLOORTECH I REX.