S1

dvosoban stan 52,91m2

DVOSOBNI STAN

S1

stan S1 se nalazi u prizemlju zgrade, orijentisan je na istok i jug. po strukturi je dvosoban stan povrsine 52.91 kvadratnih metara.

S1

52,91m2

S2

112,71m2

S3

67,15m2

Penthaus

144,46m2

Uslovi prodaje:

Direktna prodaja bez provizije agenata.

Cena stana 2 500€/m2 + PDV.

PODOVI

Za vašu potpunu udobnost odabrali smo prvoklasne keramičke pločice, sanitarnu opremu i armaturu vodećih evropskih proizvođača(Cerim, Floor Gres, Catalano). Posebna pažnja je posvećena dizajnu korišćenjem raznih kombinacija različitih serija i formata keramike.

Na podovima u sobama i pretprostorima ugrađen je masivni parket S klase. FLOOR EXPERTS firma je institucija za više generacija. Masivni parketi se zbog odgovarajuće debljine mogu brusiti, odnosno obnavljati više puta. Gotovi masivni parketi su različitih dimenzija. Svi masivni parketi su već brušeni i imaju završno obrađenu površinu. Lak ili ulja koja se upotrebljavaju imaju dodatnu zaštitu jer su ojačani UV postupkom. Koso sečene ivice dodatno ističu izrazito živu strukturu drveta.

Kupatilo u stanu. Vojvode Dobrnjca 36

KUPATILO

Kupatila su prirodno ventilisana putem prozora. Sanitarije i sanitarna armatura su izuzetnog kvaliteta, tuš baterije italijanskog proizvođača PAFFONI, nadgradni lavabo i konzolna wc šolja CATALANO, ugradni vodokotlić GEBERIT. Kupatilske i podne pločice su 1-klase italijanskih proizvodjača CERIM, FLOORTECH I REX.