Objekat stambena zgrada

ARHITEKTONSKA STRUKTURA

Visina zgrade prilagođena je okolnoj izgradnji. Objekat ima podrum sa garažnim prostorom, prizemlje, tri sprata i povučenu etažu, oblikovano ravnim krovom. Svi stanovi su optimalno orijentisani, s kvalitetnim vizurama.

DIZAJN I POŠTOVANJE URABANISTIČKIH VREDNOSTI

Zahvaljujući vrhunskoj pojavi najnovijih tehnologija, dizajna i obrade koristimo samoventilirajuće fasade sa FUNDER-MAX i sa granitnom oplatom u parteru. FUNDER-MAX svojim spoljnim izgledom se skladno nadovezuje na stare zgrade iz susedstva i čine prepoznatljivu neimarsku celinu koja oplemenjuje naš grad. Stambeno-poslovni prostor nalazi se na atraktivnoj lokaciji u gradskoj zoni opštine Palilula, na granici sa opštinom Stari Grad u blizini gradske oaze Botaničke Bašte i nezaobilazne Bajlonove pijace. Lokacija je prostorno i funkcionalno povezana sa Bulevarom despota Stefana i ulicom Takovskom i Cvijićevom i na pešačkoj je udaljenosti od tih saobraćajnica. Time je, kroz postojeću saobraćajnu i mrežu gradskog prevoza omogućena direktna veza sa užim gradskim jezgrom i trgom Republike. U blizini objekta nalaze se obdanište, škola, Dom zdravlja, policija, filijale nekoliko banaka i svi ostali sadržaji bez kojih je teško zamisliti kvalitetan i ugodan život.

PROSTOR STANOVANJA

Prostrani ulaz u zgradu sa kamenim mozaikom u ulaznom holu zgrade ostavlja na posetioca impresivan utisak. Apartmani su dvostrano orijentisani sa prostranim dnevnim boravkom. Strukturom objekta naglašena je funkcionalna podela prostora stanovanja. Spavaći deo, kao odvojeni deo stana, naglašava intimnost prostora. Dnevni boravak, sa svojim velikim zastakljenim površinama i visinom od 280cm, otvara se prema terasi i okolini. Prilaz zgradi, staze, trotoari ispred objekta opremljeni su ugrađenim grejačima za otapanje leda i snega. Mogućnost kupovine privatnog parking mesta na dva različita nivoa garaže.

Lokacija

Zgrada se nalazi u ulici Vojvode Dobrnjca, broj 36 u neposrednoj blizini botaničke bašte "Jevremovac" povučeno od glavnih saobraćajnica.

PENTHOUSE

III SPRAT

II SPRAT

I SPRAT

PRIZEMLJE

STRUKTURA OBJEKTA

Objekat se sastoji iz dva podzemna nivoa sa garažnim mestima i lokalom koji je povezan sa prizemljem u kojem je stan tipa s1, partera, zatim tri tipicna sprata sa po dva stana(tipovi s2 i s3) i penthausa.

S1

52,72m2

S2

113,78m2

S3

66,54m2

Penthaus

142,30m2

VISOKI STANDARDI KVALITETA

Unutar zgrade stanovi su opremljeni prema najvišim standardima:

 • Objekat je dobio energetski pasoš B kategorije
 • Sistem centralnog gradskog grejanja. Radijatori i sušači u kupatilima
 • Ugrađeni klima uređaji u svim spavaćim sobama sa split sistemom
 • ALU stolarija sa troslojnim staklima i ugradnim roletnama, sa mogućnošću dodavanja komarnika. Stolarija je tretirana posebnim farbarama američkog proizvođača "TIGER" sa glitter efektom
 • Balkonska ALU stolarija je opremljena sa elektro-roletnama na taster
 • Pojedini prozori su sa posebno dizajniranim peskiranim staklima
 • Ugradna plafonska rasfeta • Posebno dizajnirani spušteni plafoni sa sufitnim vencima i LED trakama koje doprinose estetskom doživljaju i raspoloženju
 • Kupatilske i podne pločice su 1'klase italijanskih proizvođača CERIM, FLOORTECH i REX od pune legure
 • Sanitarije i sanitarna armatura su izuzetnog kvaliteta, tuš baterije italijanskog proizvođača PAFONI, nadgradni lavabo i konzolna wc šolja CATALANO, ugradni vodokotlić GEBERIT
 • Masivni hrastov parket
 • Sigurnosna ulazna vrata, furnirana hrastom, marke Bosal. Opremljena Multi-lock sigurnosnom bravom
 • KAMEN I STAKLO

  Materijalizacija podova u ulaznom holu i stepenišnom prostoru jezgra zgrade je od mermera i granita. Enterijersko rešenje podrazumeva i podprozorske daske od kamena kao i kamene pragove na svim ulaznim, sigurnosnim vratima u apartmane.

  Sve ograde u exterijeru i enterijeru zgrade su staklene površine renomiranog proizvođača KONKAV KONVEX. Cilj nam je da doprinesemo osećaju prostornosti i širenju vizure kako na zeleno rastinje ispred objekta, tako i na okviru samog ambijenta enterijera.

  PROZORI

  Predstavljaju svojevrsni kontakt s okolinom. Uz ostale elemente objekta, zadovoljava zahteve u pogledu štednje energije, odgovarajućeg osvetljenja i provetravanja objekata. Na našim objektima sarađujemo sa firmom BOSAL koja nama i našim kupcima garantuje sigurnost i kvalitet. Zastakljivanje je izvršeno termozvučnim, niskoemisionim troslojnim staklom sa nemačkim okovima posebno tretiranim američkim grafit bojama za spoljnu aluminijumsku stolariju.

  SIGURNOSNA VRATA I SOBNA VRATA

  Sigurnosna i sobna vrata firme BOSAL sama već govore o svom kvalitetu. Sa svim potrebnim atestima odličnim materijalima za spoljnu obradu, odlučili smo se da koristimo najluksuzniju materijalizaciju. Furnirana vrata sa obe strane obrađena kamenom opšivkom, štokom.

  RASVETA I ELEKTRO OPREMA

  Ulazni hol i stepenišni deo zgrade opremljen je video interfonima i pod video nadzorom je. Enterijer je projektovan tako da svaka stambena jedinica sadrži multimedijalne kutije za razvod mreze između računara preko utičnica razvedenih u stanu. Stanovi imaju centralne bojlere za napajanje kupatila, takođe na balkonskim vratima ugrađeni su elektro motori za roletne. Obratili smo posebnu pažnju na dizajn spuštenih plafona i opremu istih sa modernom italijanskom ugradnom rasvetom. Svi stanovi su opstimalno osmišljeni i svaka prostorija ima više linija paljenja da bi utisak o ambijentu življenja bio zanimljiviji i raznovrsniji.